Haal je A-,B- en C-diploma

Wij leiden kinderen op voor het volledige Zwem-ABC.
AANMELDEN

Zwem-ABC

Wij leiden kinderen op voor het volledige Zwem-ABC. Doordat wij geen winstoogmerk hebben, hebben wij meer tijd voor maatwerk en het bieden van hoge kwaliteit. De afdeling Recreatief biedt ABC aan voor volwassenen [hyperlink].
Ook kunt u bij ons het ABC+ volgen. In dit programma krijgt uw kind vanaf diploma C gratis wekelijks een extra les met daarin spelenderwijs elementen vanuit het wedstrijdzwemmen en waterpolo. Leuk! Dit sluit perfect aan bij onze jeugdopleiding ZM123 [hyperlink].
Klik op de diploma’s wat uw kind allemaal leert bij het ABC-programma:[zie plaatjes op website] Wij werken met het online programma Zwemscore. Hierin worden de vorderingen van uw kind bijgehouden en kunt u online van alles regelen zoals afmelden en inhaallessen plannen.
We starten op een waterdiepte van 125 cm. Tijdens de les maken we gebruik van kurken om de middel en bandjes om de armen. Uw kind kan instromen zodra er plaats is; plaatsing gebeurt dus individueel.

Aanmelden? Dat kan op onze zwemscore-pagina! [hyperlink]

Wilt u meer weten over ons ABC(+)-programma? Verdere informatie kunt u vinden in het informatieboekje [hyperlink] of door een mail [hyperlink] te sturen naar de afdeling Zwem-ABC.
De tarieven kunt u vinden door hier te klikken [hyperlink].

Openingstijden
Maandag: 10.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Contactgegevens
Zeester Meerval
Hockeyweg 6
5405 NC
Uden
(0413) 263555

Route