Haal je zwemdiploma

Wij leren kinderen op een veilige en plezierige manier zwemmen.

Sterrenplan

We zijn druk bezig met deze nieuwe website. Ons excuus als wat we al gemaakt hebben, nog niet alle informatie bevat. Neem over superspetters gerust contact met ons op voor vragen: zm1-2-3@zeestermeerval.nl.

 

Sterrenplan is onze jeugdopleiding die aansluit op het Superspetters zwemprogramma en laat je kennismaken met de diverse takken van wedstrijdsport die onze vereniging te bieden heeft, namelijk wedstrijdzwemmen en waterpolo. De lessen worden alleen door zwemvereniging Zeester-Meerval uit Uden gegeven onder leiding van gemotiveerd, enthousiast, ervaren en professioneel kader.
Plezier hebben in zwemmen en waterpolo staat voorop! Tijdens de lessen leert uw zoon of dochter spelenderwijs de eerste zwemvaardigheden van het wedstrijdzwemmen en de beginnende technieken van het waterpolo. In groepen worden er op een leuke en speelse manier allerlei vaardigheden aangeboden.

Na het doorlopen van deze 3 groepen hebben de kinderen een goede basistechniek voor alle waterpolo technieken en zwemslagen. In elke groep behalen de kinderen een diploma.
Dit diploma staat voor goede uitvoering zwem/polotechniek en basistechnieken zoals: alle zwemslagen, keerpunten maken, duiken, ballen gooien en vangen, waterpolo benen, drijven, koprol maken, zwemmen met een bal, zwemmen met zwemvliezen, wrikken etc.

Bij alle trainingen staat het plezier voorop. Vind jij duiken, springen, zwemmen met een bal, estafette zwemmen, zover mogelijk onder water zwemmen, koprollen maken, en balspelletjes in het water SUPER-leuk om te doen, dan ben jij een echte waterrat!!
Lees meer  [hyperlink naar overige info op de huidige pagina]

Contactgegevens
Zeester-Meerval
Postbus 210
5400 AE
Uden
info@zeestermeerval.nl

Route