Nieuws

25-10-2018 – Toppers van Zeester op stage bij profclub Mataro

10 waterpoloërs en 3 trainers van Zeester zijn met het WOC Zuid (Waterpolo Opleidings Centrum Zuid Nederland) op trainingsstage in Spanje geweest. Ze waren te gast bij profclub CN Mataro waar ze iedere dag in het mooie 50m openluchtbad van de club hun trainingen en oefenwedstrijden afwerkten. ‘S morgens 2,5 uur stabilisatie, zwem- en polotraining en ’s avonds wedstrijden tegen de Spanjaarden.
Hele leerzame ervaring en een idee voor Zeester om ook met de vereniging op buitenlandse stage te gaan!

01-05-2018 – Merijn Janssen geselecteerd voor Jong Oranje jaargang 2004

Wederom een waterpoloër van Zeester Meerval geselecteerd voor jong Oranje. Nadat eerst Daisy Loghtens de eer te beurt was gevallen om bij Jonge Oranje te mogen komen trainen, is nu ook Merijn Janssen gescout, uitgenodigd voor enkele proeftrainingen en daarna goed genoeg bevonden om in Zeist bij de selectie jaargang 2004 te mogen aansluiten.
Merijn heel veel succes gewenst met deze mooie uitdaging!

30-04-2018 – Dames 1 promoveert naar 1ste Klasse

De dames van Zeester-Meerval hebben door het behalen van een gedeelde eerste plaats, promotie afgedwongen naar de 1ste Klasse. Dit jonge en talentvolle team van Zeester-Meerval heeft de ambitie om binnen 3 jaar Bond te spelen en de eerste stap is hiervoor een feit. De doelstelling voor dit seizoen was doorstromen naar de 1ste Klasse.
De competitie is met vlagen moeizaam verlopen, de overmacht aan kwaliteit kwam niet altijd tot uiting in het getoonde spel. SBC2000 uit Breda is vanwege een beter onderling resultaat de officiële kampioen is geworden. Komend seizoen gaan de Dames de uitdaging aan de volgende stap nemen, en wederom is promotie, ditmaal naar de Bondsklasse, de doelstelling.

30-04-2018 – Daisy Loghtens geselecteerd voor Jong Oranje jaargang 2003

Met Daisy Loghtens is er weer een topper van Zeester-Meerval die aan de trainingen in Zeist mag deelnemen. Daarnaast is de keepster ook gescout door Eredivisieclub het Ravijn uit Nijverdal. Daisy gefeliciteerd met deze super ontwikkelingen!

Daisy met Ilse Sindorf, talentcoach waterpolo meisjes

18-03-2018 – Waterpoloafdeling grootgrossier op zwemwedstrijd

De waterpoloërs van Zeester Meerval zondag 11 maart j.l. samen met de zwemafdeling aan een zwemwedstrijd in Oss deelgenomen. Naast de waterpolotraining, krijgen de waterpoloërs ook 1 x per week een zwemtechniektraining, en dit is een groot succes gebleken.
Deze 5 kanjers hebben laten zien dat ze zich kunnen meten met de beste wedstrijdzwemmers uit de regio. Met superscherpe tijden wisten ze de ene medaille na de andere te behalen.
Fer Steenbergen, Hugo Muller, Fay Steenbergen, Jill van de Velden en Anne Smorenberg hebben samen 4 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles bij elkaar gezwommen.
Een fantastische prestatie waar hun trainers enorm trots op zijn!

11-03-2018 – Kampioenschap C-Jongens 2017-2018 gevierd

Afgelopen zaterdag 10 maart hebben de C-Jongens hun kampioenschap al mogen vieren. In de competitie ongeslagen en met ruime voorsprong op de rest hebben ze na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Njord CJ1 (uitslag 16-4) een roos en medaille in ontvangst mogen nemen.