Sterrenplan

Nieuwe jeugdleden gaan het “Sterrenplan” volgen

Het “Sterrenplan” is een opleiding binnen Zeester Meerval die aansluit op het Zwem-ABC en Superspetters, en heeft tot doel het aanleren en verbeteren van de zwemtechnieken en waterpolotechnieken.

De afdeling waterpolo verzorgt het gedeelte waterpolotechnieken. Naast de specifieke waterpolotraining wordt ook deelgenomen aan mini waterpolotoernooitjes, om te ervaren wat een waterpolowedstrijd inhoud. Dit zijn hele laagdrempelige wedstrijdjes met aangepaste regels waar plezier in het samenspelen voorop staat.

De afdeling waterpolo heeft er voor gekozen, conform het “Athletic Skills Model” te werken, waarbij veelzijdig breed motorisch ontwikkelen centraal staat en de verschillende vaardigheden op speelse wijze binnen de grenzen van de jonge sporter wordt eigen gemaakt. Bij alle trainingen staat plezier voorop en de trainingen worden verzorgt door een gemotiveerd enthousiaste en gediplomeerd kader.

De trainingen zijn op zaterdagmorgen van 08:00 uur tot 09:00 uur, accent zwemtechniek en woensdagmiddag 17:15 uur tot 18:15 uur, accent waterpolotechniek.

Naast de mogelijkheid om 3 Waterpolocertificaten te behalen, krijg je bij afronding van het Sterrenplan een mooi diploma “Superster”.

Na het doorlopen van het Sterrenplan kunnen de kinderen doorstromen naar de jeugdopleiding van de afdeling Waterpolo.

Men mag vrijblijvend 4 kennismakingstrainingen komen volgen.