Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/zeestermeerval.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2714
Organisatie Brabantse Winter Kampioenschappen | Zeester Meerval

Zeester-Meerval gaat opnieuw samen met Hieronymus en KNZB de organisatie van de Brabantse Winterkampioenschappen op zich nemen. Dit is een meerdaags evenement in Eindhoven (17&18, 24&25 november). Vier dagen lang zullen zwemmers in diverse leeftijdscategorieën strijden om nieuwe PR’s, limieten voor kampioenschappen op Nationaal niveau of zelfs een podiumplaats. Diverse zwemmers van Zeester-Meerval zullen hier ook aan deelnemen.

De organisatie van deze wedstrijden levert onze Wedstrijd-afdeling een mooie financiële bijdrage op. Een bijdrage die we hard nodig hebben om dit seizoen daadwerkelijk nieuwe startblokken te realiseren in het Zeesterbad.

We hopen dan ook dat er zwemmers, ouders of andere mensen mogelijkheden hebben om ons op een van de vier dagen te ondersteunen. Er zijn diverse taken en zwemervaring is niet noodzakelijk.

Binnenkort wordt er een informatieve mail gestuurd. We rekenen op jullie komst!