*ZEESTERKAMP 2017*

Op vrijdagavond 8 september was het moment weer aangebroken waar veel zwemmers het hele jaar op gewacht hebben: het Zeesterkamp op kampeerboerderij De Leijgraaf in Vorstenbosch. En het was weer een groot succes!

Elk jaar organiseert Zeester-Meerval een kamp voor de zwemmers. Dit kamp, dat duurde tot zondagmiddag, stond dit jaar in het thema van de gevangenis. Welk team zwemmers kon uit de gevangenis ontsnappen en op het einde de ‘rechtbank’ ervan overtuigen dat zij onschuldig waren aan het stelen van de zwembroek van hoofdtrainer Wesley Beck? 

Het leuke van het Zeesterkamp is dat iedereen eraan mee kan doen en alle teams gemengd zijn: de oudste deelnemer was 21 en de jongste zwemmer 6 jaar. We hebben onder andere speurtochten door Uden gedaan, spellencircuits op het grasveld, de uitreiking van het puntenklassement, spelletjes in het bos en natuurlijk voor de meeste kinderen het spannendste onderdeel… de spooktocht!

Graag bedanken we alle vrijwilligers die mee hebben georganiseerd, spellen hebben begeleid, lekker eten hebben gemaakt en alle andere mensen die hebben geholpen. Het was top en tot volgend jaar!