WEDSTRIJDZWEMMEN

AANMELDEN NIEUWE LEDEN:

De afdeling wedstrijdzwemmen van Zeester-Meerval heeft momenteel ruim 90 leden.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich aanmelden voor 4 gratis proeftrainingen. Na deze 4 proeftrainingen wordt er gekeken, afhankelijk van leeftijd, ambitie en niveau, in welke groep u het beste kunt starten.

Instroom kinderen tot circa 12 jaar: Kinderen tot circa 12 jaar (in het bezit van bij voorkeur diploma C of Superspetters) kunnen op verschillende momenten in het jaar starten bij de FUNdament of TrainTechniekgroep. In deze groep worden de zwemmertjes stap voor stap, in een speciaal hiervoor ontwikkeld programma, van “diplomazwemmer” opgeleid tot “wedstrijdzwemmer”. Op uitnodiging mogen de kinderen dus 4 keer gratis meetrainen en kunnen zo beoordelen of ze de keuze voor de goede sport hebben gemaakt.

Instroom kinderen vanaf 12 jaar: Kinderen vanaf 12 jaar kunnen ook 4 keer gratis meetrainen op een door de (hoofd)trainer vastgestelde tijd. De zwemmer kan beoordelen of de keuze voor wedstrijdzwemmen is wat hij of zij hiervan verwacht. De (hoofd)trainer zal beoordelen of de zwemmer aan de FUNdament of TrainTechniek-groep zal worden toegevoegd of dat deze direct wordt toegelaten bij één van de gevorderden trainingsgroepen (Ambitie of Blijf Actief-programma). In overleg wordt er dus gezocht naar de beste plek.

Instroom gevorderde zwemmers: Gevorderde zwemmers (bijv. mensen die naar Uden verhuizen en in een eerdere woonplaats reeds op wedstrijdzwemmen zaten, of zwemmers die bij een andere afdeling zwemmen) kunnen direct instromen in de juiste trainingsgroep. Bij de eerste training graag PR’s en KNZB-inschrijfnummer meebrengen. Het moment van instroom is wel afhankelijk van ruimte in de groepen.

Heeft u interesse en/of vragen dan kunt u mailen naar: secretariaat.wedstrijdzwemmen@zeestermeerval.nl

Wilt u meer weten over de contributie dan leest u dat hier.